Sobre el projecte


Es tracta d’un projecte sorgit arran de la moció presentada a l’Ajuntament per la CUP Bordils i aprovada per unanimitat en el ple del 12 de gener de 2012.

L’embrió del projecte és fruit de la inquietud d’uns quants veïns i veïnes de Bordils que vàrem creure en la necessitat d’enregistrar la memòria col·lectiva del poble i de crear un espai on poder consultar aquesta informació que és patrimoni de tots i totes. L’objectiu principal és el de crear un Banc Digital durador i d’ampli abast.

El Banc de Memòria Digital recull material en diferents suports per ser digitalitzat i divulgat, en la mesura del possible, per fer-lo accessible a tothom. D’aquesta manera es vol conscienciar els més petits, i els no tant també, de la riquesa i la importància de la història del nostre poble.

Només recordar que el Banc de Memòria Digital, és de i per a tot el poble de Bordils, i qualsevol persona interessada pot aportar el seu granet de sorra. Tothom té una història!

Tot plegat es tracta d’una petita aportació a la tasca que s’està fent arreu del país per recuperar i divulgar el nostre passat col·lectiu i lluitar contra l’oblit; una tasca, sens dubte, imprescindible, que compta amb la Memòria com a eina fonamental i que pot esdevenir un tresor per a les futures generacions.

– CONSELL PERMANENT: Jordi Barrera Coll, Carme Congost Escura, Xevi Jou Viola(Coordinador) Joan Perxés Cabello,  Joan Antoni Simón. Jordi Serrainat. (També en  foren membres fundadors i grans col.col·laboradors l’Estel Jou Pi i en Josep Puig Puig).

_ DISSENY WEB : Botigues.cat

– DISSENY LOGO : Estel Jou Pi

-COL·LABORACIONS:

– Ajuntament de Bordils

– Escola Pública de Bordils

– Arxiu Històric de Girona

Bordils. Passat i Present(Dolors Grau, Imma F. Mulleras , Olga Llobet)