1958_07_13_festes populars_002625

Balls Tradicionals organitzats per la “Sección Femenina” per celebrar l’aniversari del 18 de Juliol. Acte dut a terme al pati de les escoles.

El mateix franquisme dins la Falange va organitzar la vida cultural i dins d’aquesta hi havia una Secció Femenina on s’instruïa a les noies joves sobre com ser bones espanyoles, bones esposes i bones cristianes.

Podem observar, la caseta blanca que hi havia al pati de l’escola que era on, a l’hora del pati, ens donaven un got de llet. Aquesta llet era donació dels americans durant la postguerra, i venia en uns bidons de cartró. Com que costava molt desfer-se, volia un procés  i d’això s’en cuidava la Sra. Ampar Solés “L’Amparo“. Tots els nenes i nenes  anàvem a l’escola amb una bossa  de roba , amb el got, el sucre, el Cola-Cao i la cullereta.