2009_12_02_document_002236

 

Acords de l’assemblea celebrada el  02/12/09 de la Plataforma Bordilenca per l’Autodeterminació

  1. S’aclareix l’hora d’ inici de l’ acte central de campanya, dia 7 desembre al casal de Bordils, a les 20h. Es modifiquen els cartells, es pengen a les botigues i es fa una bustiada.

La xerrada i concert puja uns 250€, des dels col·lectius de l’esquerre independentista de Bordils es deixa a la plataforma de 300 a 400, estem molt baixos de tresoreria. Si es recuperen es tornen sinó a fons perdut.

S’agraeix a cuiners/es solidaris/es per l’aportació de menjar i beguda que han fet pel pica-pica del dia de la xerrada (pa amb embotit). No es farà pagar res, s’acorda posar una guardiola com a bo d’ajut.

Es queda el dilluns dia 7 a les 18h per preparar la xerrada.

Portaveu i moderador de la xerrada serà l’Albert Torras.

  1. Es decideix fer vot anticipat. Dia 11 desembre, de 17h a 20h al Casal de Bordils. I per les persones que no puguin assistir ni el dia 11 ni el dia 13, es passarà a recollir a casa seva, de forma totalment confidencial, i seguint estrictament el reglament marcat per la comissió nacional.
  2. S’acorda fer dues bustiades més.

Documents de la primera bustiada: tríptic amb logo del Bordils Decideix més explicació del perquè de la consulta i  procés de votació i també el vot anticipat. + programa de l’acte del dia 7.

Documents de la segona bustiada: tríptic en color amb logo de Bordils i petita explicació darrera + programa del dinar popular del dia 13.

Es queda dijous dia 3, a 2/4 de 9  al local de darrera la pista vella per repartir els tríptics i programes per la primera bustiada.

  1. Demà arriba el material demanat a Arenys. Es començarà a encartellar el poble. La pancarta de la carretera Palamós es penjarà passat dissabte dia 5. Esperem si els jugadors de handbol estan disposats a sortir abans del partit amb la pancarta.
  2. Properes parades informatives: dia 5 al pavelló de Bordils (partit handbol de Bordils-Sarrià), sopar de dones del dia 5, festa de l’escola matí del dia 13.
  3. Es decideix aspectes del dinar del dia 13 al Casal. Aproximadament es prepara per unes 120 persones. Preu: 8 eurus.
  4. S’informa que l’ajuntament envia els certificats d’empadronament a cada ciutadà empadronat fa 10 anys.
  5. S’estableix que el divendres 4, a les 16h, es van a fer proves informàtiques al Casal (connexió Internet,etc). Al mateix temps s’estudiarà la distribució de les taules pel dia de la votació.
  6. Pel dia de la votació, 13D: es constitueix la junta electoral local. S’estableixen 2 persones per taula (president/a i secretari/a), amb 3 torns (de 8-12h, 12-16h i de 16h-a acabar). Total: 6  persones a la mesa. Surten tots els voluntaris/es. L’horari d’obertura del col·legi electoral serà de 9 a 20h.
  1. Es convoca la propera assemblea per dijous 10 de desembre, a les 2/4 de 9 del vespre, al local jove de darrera la pista vella.

 

2009_12_02_document_002237 (clicar)

Model de butlleta de votació.